Valentijnsdag in lockdown

EEN AANTAL IDEEËN

Nog eventjes en dan is het de dag van de liefde: Valentijnsdag. Net zoals ongeveer zo’n beetje alles in deze tijd, zullen we deze dag weer anders moeten gaan vieren dan voorgaande jaren. Maar dat maakt niet uit, want wij hebben een aantal leuke ideeën voor u op een rijtje gezet. 

ROMANTIEK

Maak er een romantische avond van met de overheerlijke slagroomtruffels van de TruffelSisters! Maar dit kan nog romantischer door het te combineren met wijn. Samen met de TruffelSisters en Wine2B zijn wij op zoek gegaan naar de mooiste combinaties. Het resultaat? Truffels en Bubbels en Truffels & Red Wine.

Bij de truffels en bubbels geniet u van 200 gram ambachtelijke slagroomtruffels gecombineerd met een van de beste prosecco’s van Italië. Een fijne structuur van deze bubbels gaat mooi samen met de romigheid van de truffels.

Bij de truffels en red wine hebben we een Spaanse wijn geselecteerd. De Garnacha heeft veel karakter maar toch ook frisse tonen met in de afdronk tonen van mokka en chocolade. Van deze wijn zijn maar een beperkte oplage flessen gemaakt. Niet gek dus dat deze wijn gecombineerd wordt met slagroomtruffels die traditioneel met de hand gemaakt worden door de TruffelSisters.

De pakketten van wijn en truffels bestelt u hier.

Wilt u uw geliefde op een andere manier verassen met deze ambachtelijke slagroomtruffels? Laat de TruffelSisters dan een Valentijnsontbijt bezorgen. Daarin zitten natuurlijk de allerlekkerste slagroomtruffels, maar ook nog aardbeien omhuld met chocola, een flesje Bellenda prosecco, een flesje verse jus d’orange en twee heerlijke luxe croissants met jam. Dat zal gegarandeerd goed in de smaak vallen! Bestellen doet u hier.

Wine2Love
Wine2Love

CARRIÈRE SWITCH

Is uw geliefde een voetballiefhebber of gek op heerlijke wijn, dan hebben we nog een goede tip! Bij Valentijnsdag is voetbal nou niet bepaald het eerste waar u aan denkt, maar wat als een super bekende voetballer nou ook nog eens geweldige wijn zou maken? Dan wordt het opeens interessant! We hebben het over: Andrés Iniesta. Zijn vader is al jaren wijnmaker en eigenaar van het wijnhuis Bodegas Iniësta. Andrés Iniësta heeft zelf ook het voetbalveld deels ingewisseld voor de wijngaarden en dat heeft zeker goed uitgepakt!

Zo heeft hij een heerlijke frisse witte wijn. Een blend van Sauvignon Blanc en Verdejo. Maar ook een krachtige rode wijn welke bestaat uit de druiven Syrah en Tempranillo. Maar nu hoor ik u denken. Wat maakt deze wijn dan een Valentijnswijn? “La pasión va por dentro” is al jaren het motto van de welbekende Spaanse middenvelder en dat laat hij terugkomen in de wijn. De Corazon Loco wijnen laten uw hart sneller kloppen.

HAPPY VALENWINE

Liever wat actievers doen op Valentijnsdag? Op de dag zelf pakken wij ook uit! U kunt bij ons genieten van een online-wijnproeverij, geheel corona-proof uiteraard. Gezellig samen met uw geliefde genieten van heerlijke wijnen, samengesteld speciaal voor Valentijnsdag! Origineel cadeau is zeker! Tijdens deze online wijnproeverij zullen wij 6 wijnen om van te houden proeven. Aanmelden voor de Happy ValenWINE proeverij doet u hier!

Met deze suggesties kunt u een heel eind komen! Maak er een onvergetelijke valentijnsdag van en wees lief voor elkaar. Iedereen heeft nu liefde nodig! 

Wine2Love
Wine2B

DEEL DIT BERICHT: