• Een spaanse blend van Sauvignon Blanc en Verdejo mooie frisse wijn met een romig karakter

    DeMuerte White

    13,95

    Deze Spaanse blend van 80% Sauvignon Blanc en 20% Verdejo heeft een mooie lichte strogele kleur. In de geur komen direct de aroma’s van fruit en witte bloemen uit het glas. Deze worden aangevuld met nuances van abrikoos en citrus. In de smaak start de wijn fris maar veranderd langzaam naar licht smeuïg en romig met wat body in de afdronk. In de smaak proeven we duidelijk tonen van perzik en tropisch fruit. De afdronk is romig en kruidig.

    De druiven groeien aan wijnstokken die minimaal 10 jaar oud zijn. Hierdoor is er een lage productie maar hebben de druiven een hoge kwaliteit. De romigheid in deze wijn komt omdat ze de wijn 4 maanden sur-lie hebben laten rijpen in kleine rvs-tanks.

  • Een heerlijke blend uit Murcia gemaakt van de druiven Monastrell en Cabernet Sauvignon van het wijnhuis DeMuerte

    DeMuerte One

    13,95

    Deze Spaanse blend van 90% Monastrell en 10% Cabernet Sauvignon heeft een kersenroden kleur. In de neus komen er elegante geuren van rijpe en fruitige bessen naar voren en een mooie geroosterde essentie. In de smaak komen deze tonen ook weer naar voren. De wijn zorgt voor een breed mondgevoel met een aangename en rijke afdronk die fluweel aanvoelt met zachte specerijtonen. De wijn heeft in totaal 6 maanden in Frans eikenhout liggen rijpen.

  • DeMuerte Gold is een blend van Monastrell Syrah en Garnacha Tintorera

    DeMuerte Gold

    19,50

    Deze Spaanse blend van 50%Monastrell, 30% Syrah en 20% Garnacha Tintorera heeft een intense kersenrode kleur met op de rand een granaatrode gloed. In de neus komen duidelijk de aroma’s van rood fruit met specerij en kruiden tonen naar voren. In de smaak proeven wer vooral rode bessen en rijpe aardbeien aangevuld met zoethout en in de afdronk wat peper, kruidnagel en nootmuskaat tonen. Het mondgevoel is vol met zijdezachte rijpe tannines. De wijn heeft in totaal een jaar in Frans eikenhout liggen rijpen.

    De druiven groeien aan wijnstokken die minimaal 20 jaar oud zijn. Hierdoor is er een lage productie maar hebben de druiven een hoge kwaliteit.