WINE2TASTE
"ORGANISEER EEN WIJNPROEVERIJ MET WINE2B"

Ook online proeverijen mogelijk

Met WINE2B kan je voor een groep vrienden, familie of collega’s een leuke en leerzame wijnproeverij organiseren. Samen met een ervaren sommelier worden er diverse thema’s behandeld. Je kunt denken aan een uitdagende Wijn Quiz, een wijn/spijs proeverij of een wijnproeverij puur gericht op de verschillende druivensoorten. De proeverijen kunnen bij je thuis of op een andere locatie georganiseerd worden. De arrangementen zijn basic opgesteld om ook voor de beginnende wijndrinkers een gezellige avond te bieden en er iets van op te steken. We organiseren ook proeverijen voor bedrijven. Denk aan een afscheid van een collega, een jubilaris feestje of teambuilding event. Het kan allemaal.

Hoe doen we dat?

De sommeliers van WINE2B nemen je mee langs de 6 verschillende wijnen, zo geniet je thuis van de kwaliteit van WINE2B. De kosten voor een de online wijnproeverij zijn vanaf €25,- per persoon. Je ontvangt hiervoor per wijn een proefeenheid van 50ml via de post en de expertise van onze sommeliers.

Wil je een offerte aanvragen? Vermeld dan de gewenste datum dat de proeverij moet plaatsvinden, het aantal personen en op hoeveel adressen geproefd gaat worden.

Wine2taste

WINE / SPIJS PROEVERIJ

Wijn in combinatie met eten is bijna niet meer weg te denken binnen de Nederlandse gastronomie. Goede wijn/spijs combinaties worden steeds belangrijker gevonden.

Maar hoe komt de perfecte wijn/spijs combinatie tot stand? In de wijnproeverij wijn/spijs gaan we samen op zoek naar de beste smaak combinaties maar ook juist de smaak combinaties die botsen. Dit blijft uiteraard een kwestie van smaak, maar gedurende deze wijnproeverij zul je zien dat er achter de combinaties een logica zit. Onze sommelier geeft je handige tips waar je op moet letten bij het maken van een wijn/spijs combinatie.

De wijn/spijs proeverij duurt gemiddeld 3 uur en er worden 8 verschillende wijnen met 8 bijpassende amuse hapjes geproefd. Wil je na de wijnproeverij met vrienden, familie of collega’s verder genieten van de wijnen die je hebt geproefd? Organiseer dan een aansluitende (wijn)borrel inclusief hapjes via WINE2B. WINE2B verzorgt uiteraard de wijn en diverse hapjes zoals een charcuterie- en/of kaasplateau.