WINE2TRAVEL
"LUXE WIJNREIZEN MET WINE2B"

Beleef een onvergetelijk weekend in het prachtige Vignaioli Contrà Soarda in Italië

Ontsnap aan het dagelijks leven en beleef een onvergetelijk weekend dat compleet in het teken staat van wijn, ontspannen en ontmoeten. Met de Pilatus PC-12 private jet van Silver Flight vlieg je op vrijdag in comfort en stijl met goede wijn in jouw hand naar het prachtige Vignaioli Contrà Soarda in Italië – ten noordwesten van Venetië. Het vliegtuig vertrekt van Amsterdam en landt in Italië werkelijk in één van de velden van het wijndomein, zodat je geen minuut van jouw kostbare tijd verliest aan wachtrijen en transfers.

Als luxueuze thuisbasis voor het weekend kun je de wonderschone Italiaanse wijnstreek Veneto en haar talloze wijnhuizen ontdekken. Er staan diverse wijngerelateerde activiteiten en tastings op het programma, maar wij moedigen je ook vooral aan om ‘La Dolce Vita’ zonder enig gevoel van verplichting te ervaren. Zo doen ze dat tenslotte in Italië.

Op zondagavond vlieg je verzadigd en voldaan in een paar uur weer terug naar huis. De Pilatus PC-12 biedt ruimte aan maximaal acht passagiers. Een Vinoloog van WINE2B begeleidt de reis en kan je alles vertellen over de streek, haar druiven, wijnen en wijn in het algemeen.

SILVER FLIGHT

Wij zijn inderdaad een tikje eigenwijs bij Silver Flight. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat privévliegen slimmer, groener en vooral ook leuker kan.

Wij geven de nieuwe generatie privévliegers vleugels. Vleugels om slimmer te vliegen. In tegenstelling tot de meeste privéjets kan de Pilatus PC-12 landen op asfalt, gras, zand en zelfs sneeuw, waardoor wij veel meer vliegvelden kunnen bereiken. Dat zijn er meer dan 2.500 in Europa. Je vliegt hierdoor dichter naar uw daadwerkelijke eindbestemming en bespaart hiermee op uw totale reistijd. Efficiënt en snel: het nieuwe vliegen.

Wij maken privévliegen toegankelijk, zodat je kunt genieten van een comfortabele, veilige, snelle en voordelige reis, wat je bestemming ook is.

Het ultieme gevoel van vrijheid. Dat is wat Silver Flight u te bieden heeft.

 
Wine2travel

WIJNGEBIED VENETO

De uitgestrekte wijngaarden van Veneto worden omringd door de Venetiaanse Alpen, de Povlakte en het Gardameer. Veneto is een welvarend gebied met Venetië als toeristische hotspot. Een andere belangrijke stad in het gebied is Verona, waar ieder voorjaar de Vinitaly wijnbeurs plaatsvindt. Veneto behoort tot de grootste wijngebieden van Italië. Er worden hier voornamelijk lichte wijnen geproduceerd. De strenge wijnwetten hebben ertoe bijgedragen dat de kwaliteit van de wijn steeds beter is geworden. Inmiddels heeft Veneto meerdere DOCG – erkenningen en een ruim aanbod van DOC – gebieden.

In het gebied worden evenveel witte als rode wijnen geproduceerd. Garganega en Trebbiano zijn belangrijke witte druivenrassen. Er worden over het algemeen vrij lichte droge witte wijnen van gemaakt. Ook zoete recioto en bruisende spumante worden hier geproduceerd. Wat betreft rode wijnen zijn de Rondinella, Corvina Veronese en Molinara belangrijke druivenrassen. Wijn van deze druiven is over het algemeen zeer sappig en fruitig. De zware Amarone is hierop een uitzondering, daar deze wordt gemaakt van ingedroogde druiven.

Ben je geïnteresseerd in een luxueuze WINE2B wijnreis met Silver Flight? Neem dan contact met ons op. Uiteraard kunnen we ook een wijnreis op maat maken naar andere wijngebieden in Europa.